Blonda scuza scopul mijloacelor.

Standard

Aşa cum spune şi titlul, nu înţeleg nimic.

In Vama Veche se trage asfat şi se vor face piste de biciclete. Na, proiect european. Tre’ să ducă cumva omul BMW-ul pe plajă fără să îl umple de nisip…Perfect de acord.

Dar să nu fim răi, dacă eşti ecologist şi vrei să vii cu bicicleta de la Satu Mare la Constanta, trebuie să ai si pistă. Sau în cel mai rău caz, dacă vine miticul get beget să se plimbă, inchiriază o bicicletă dublă să se plimbe cu prinţesa exact ca in Mamaia Miami.

Noi, aştia mai înapoiaţi, de n-avem bani să stam la hotel şi mai puneam cortul pe unde apucam, ar trebui să recunoaştem marile realizări ale domnului primar Nicolae Iustin Urdea, care încearcă să dezvolte şi să prospere acest sat micuţ, dar cu potenţial mare. Dumnealui prin muncă asiduua alături de alti activişti consilieri, va ajuta la un avânt tehnologic şi turistic al acestui paradis al republicii.

Căcat, deja am ameţit. Limba asta e prea grea pentru mine.

Sunt total pentru evolutie, cum spune si domnul primar: Turiştii nu mai sunt de mult timp aceiaşi ca acum 20 de ani. Noi vrem să atragem şi alţi turişti, nu doar pe cei care dorm pe plajă şi vor să- i lingă câinii pe faţă“.

De acord! S-a strans un leu pentru Ateneu, acum, cu criza asta financiara, va cerem mai putin. Dati un ban sa punem spoturi la Bran!!! Pai ce pana mea? Sa ii intampinam pe straini cu aceleasi becuri sau faclii de acu 300 de ani? Daca tot punem spoturi, hai sa dam si un lavabil, poate o gresie, o faianta si ceva turnulete de tabla.
Totusi noroc cu noua mistra a turismului Elena Udrea, ne salveaza ea! Muta Vama Veche, face o alta statiune cu caracteristicile asteia. Vama Noua? Pe undeva prin Delta sau pe Insula Serpilor? De ce sa salvezi ceva ce exista, cand poti sa construiesti una noua? Tre’ sa manance si gura lor o paine de 100.000 Euro.

Aaaa…stiu. Asa cum colonistii din america au salvat poporul bastinas. Ce idee buna! Hai sa facem o rezervatie de roackeri si punkerei dinaia mai mici, sa vina coolcalarul sa arunce cu felii de paine din masina.

Briliant! Extraordinar! Multumim blondo!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s