Vreau (II)

Standard

Continuare de aici

Vreau un tren si o busola, vreau un rucsac in spate, 2 carti, 2 sticle de vin, o sticla de coniac si 6 beri. Vreau Damien Rice – The blower’s daughter √ .Vreau sa plec undeva unde nu am mai fost niciodata, vreau sa fac turul manastirilor din Moldova, vreau sa ajung in Maramures.

Vreau sa vad Clujul √ 🙂 sa ma plimb cateva ore prin oras, vreau sa urc Feleacul √ si sa privesc in noapte orasul √ .Vreau sa vad Timisoara, vreau sa vad parcurile si muzeele.Vreau sa merg in Iasi in weekend cand circulatia rutiera in centrul orasului este oprita!Vreau sa stau in parcul din fata teatrului national si sa imi faca cineva portretul.

Vreau bocanci si slapi, o pelerina de ploaie, o geaca groasa, 2 perchi de pantaloni scurti si vreo 4 tricouri.

Vreau sa ajung pe Vf. Moldoveanu si dupa 2 zile sa lenevesc pe plaja din Vama sau in delta.Vreau sa cante Bob Marley si sa fiu beat si obosit, vreau sa dorm iarasi pe banca de „la pirati”.

Vreau hamacele de la „boboc” vreau sa stau pe sezlong pe plaja si sa trag din nargilea si sa numar stelele cazatoare.Vreau Goo Goo Dolls – Iris. Vreau sa fug, nu vreau masina, vreau motor, vreau un tren numai ai meu.Vreau un tren cu aburi.

Vreau o pajiste montana cu iarba de un verde crud, vreau sa urc pe marele grohotis, vreau sa beau un coniac la 2150m . Vreau sa joc fotbal acum.

Dar stau la munca si invat ca sapt viitoare am restante….poate dupaia. 😦

Reclame

3 gânduri despre &8222;Vreau (II)&8221;

  1. si eu vreau la pirati in vama si-apoi pe plaja, unde nu e nimeni. si cum spune kenneth White intr-un roman dragut: „je veux ecouter le paysage”. sa ascult muzica pura a peisajului, a naturii. 😀

  2. vreau un elicopter care sa ma duca din zi in zi din creasta-n creasta din munte-n munte din tara-n tara si uite asa vreo 3-4 ani si la sfârsit vreau o cabana la peste 7000m un tovarasi bun si multa bere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s